de la o fata catre alta

N-ai învăţat lecţia, fată prostuţă?

my_adventures_in_london_by_vampire_zombie-d674l85

Lasă-mă să te întreb ceva. Tu chiar nu ai învăţat nimic din trecutul tău? Chiar toate acele lacrimi, acele nopţi nedormite nu au dat nici un rod?

N-ai învăţat, fată prostuţă, că un bărbat nu se va schimba doar de dragul tău? Că de cele mai multe ori, cum îl vezi la început, aşa îl şi ai.

N-ai învăţat, fată naivă, că dacă de la început îi place să se joace de-a du-te vino, aşa o să fie toată viaţa voastră? Un du-te vino….

N-ai învăţat că deşi eşti o femeie deşteaptă, în iubire devii de-a dreptul naivă şi prostuţă?

Tu chiar nu vrei să înveţi?

Nu e vina lor, ci doar a ta, sau poate a nimănui, că tu insişti încă să crezi în puritatea aia a sentimentelor. Însă ai încercat o dată, de două ori, uite că şi a treia oară e acelaşi rezultat. Cu siguranţă tu nu te ghidezi după principiul: „greşeşte de 100 de ori, până reuşeşti”. În viaţă ai doar câteva şanse, dacă nu chiar una. Nu le irosi pe oameni instabili emoţionali.

Învaţă-ţi lecţiile, fată dragă, şterge-ţi lacrimile, căci în viaţă nu e ca la şcoală. Nu ai ocazia de-a repeta clasa dacă nu iei note de trecere. În viaţă nu te poţi întoarce în timp.

Nu-ţi mai pierde timpul cu oameni care nu sunt dispuşi să şi-l câştige cu tine. Elimină stereotipul care s-a format la tine, nu-ţi mai construi nici un tipar şi mergi înainte. Cu capul sus! Exact aşa cum ştii tu, doar că fără să tragi după tine toate epavele sentimentale.

De data asta mergi liberă. Nu te obligă nimeni să cari în spate oamenii care nu mai sunt dispuşi să meargă pe picioarele lor. Nu sunt invalizi. Sunt doar leneşi în iubire. Iar leneşii trebuie să înveţe să se târască singuri.

Acum îţi dau nota 2. Nu ţi-ai învăţat lecţia, deşi aş fi crezut că după lovitura aia puternică pe care ai primit-o acum puţin timp, o să o ştii pe de rost. „Nu te mai implica acolo unde nu ţi se dau motive să o faci”. Repet-o. Scrie-o pe tablă de câte ori e nevoie. Data viitoare sper să-ţi dau măcar notă de trecere!

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

de la o fata catre alta

Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii!

Transformare before & after Dragi femei, Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii! Mi s-a întâmplat nu de pu...

de la o fata catre alta

Frumusețea nu are vârstă!

Pe măsură ce trece timpul începi să realizează că al tău corp începe să sufere anumite modificări. Fie că vorbim de o piele...

2 Comments

 • avatar image

  Alin

  aug. 22, 2015

  Reply

  Don't loose hope!

 • avatar image

  valy

  aug. 23, 2015

  Reply

  poate o invatat-o baietul!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.