Diverse

Naturalul e întotdeauna mai bun!

Contează mult ce fel de alegeri faci în viață, din toate punctele de vedere. Contează când alegi să te trezești, ce mănânci, cum iubești, cum gândești, cât ierți, ce faci cu timpul tău, ce calitate de viață vrei să duci și… cum alegi să te tratezi. Cine mă urmărește de mai mult timp, știe că mă axez foarte mult pe natural, din toate punctele de vedere. Tot ce am probat până acum mi-a confirmat încă o dată că naturalul e de cele mai multe ori, cea mai bună alegere. Cu atât mai mult când nu există efecte secundare.

Haideți să vă povestesc puțin despre produsele de la Fares, în mod special de gama . Acum câteva luni, băiețelul meu cel mai mic a răcit ca niciodată și nu mai știam ce să fac și cum să acționez. La recomandarea unei farmaciste, am ales siropul Biosept de la Fares. Atunci a fost prima oară când am făcut cunoștință cu el și văzând efectele minunate, am cercetat mai mult și am mai achiziționat încă un sirop pe bază de patlagină. Recent am descoperit că există capsule și pentru adulți, iar bucuria mea a fost ca aceea a unui copil mic. Biosept capsule asociază plante medicinale cu acțiune antivirală, antiiflamatorie și antifebrile: frunze de măslin, lichen de piatra, muguri de plop, scoarță de salcie și cuișoare; sunt plante a caror acțiune sinergică contribuie la eficienta crescuta a acestui remediu in tratarea virozelor respiratorii. ”Alegând un produs din plante demonstrează că ținem la corpul nostru, că ne gândim la el pe termen lung și că vrem să îi oferim ce este mai bun. În această perioadă în care virozele respiratorii pot avea și un risc asociat mult mai mare, este important fiecare decizie pe care o luăm. Naturalul mereu a fost o alegere bună, un stil de viață pe care am ales să îl abordez și să îl trăiesc. Tocmai de aceea citesc cu mare atenție despre efectele și ingredientele fiecărui lucru pe care aleg să îl consum. Până la urma urmei, trupul nostru este templul nostru. Trebuie să avem mare grijă de el!”

Compoziția 100% naturală recomandă administrarea capsulelor Biosept în infecții respiratorii de tip viral însoțite de rinoree, cefalee, dureri în gât, febră. Administrat de la debutul semnelor de viroză reduce intensitatea simptomelor inca de la primele administrari. Biosept capsule poate fi administrat ca tratament al virozelor respiratorii pentru intreaga familie, copiilor peste 6 ani, persoanelor active si celor varstnice.

Voi ce alte produse mai cunoașteți de la Fares?

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.