Diverse

Omul care îți schimbă viața

love_by_kanikey

La un moment dat apare în viața ta un om care îți dă peste cap toate teoriile. Un om care e mai presus de orice ți-ai imaginat și care pare să se potrivească pe spațiu gol ca o mănușă. Și deodată, te trezești că ierți ceea ce altă dată ți se părea de neiertat. De mai multe ori. Accepți neacceptabilul.

Te face să treci prin mai multe stări sufletești. Să urci spre Rai când e cu tine, să cobori în Iad când pleacă. Să trăiești înflorind cu el, să te ofilești murind puțin câte puțin fără el. Să nu înțeleagă nimeni altcineva ce e între tine și acel om, dar tu să știi că e cea mai puternică legătură pe care ai simțit-o vreodată.

Și începi să-ți dorești pentru prima oară ca acel om să-l ai și în miniatură. Adică, un omuleț, al tău și al lui. Zâmbești numai la ideea aceasta, că voi doi ați fi una într-un copil.

Un astfel de om îți schimbă viața, pentru că e sufletul tău pereche. Omul la care te întorci de fiecare dată… Și care o să-ți rămână în inimă și în minte pentru totdeauna, oricât ai nega. Pentru că acest om e deja parte din tine.

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

4 Comments

 • avatar image

  Marin

  iul. 22, 2014

  Reply

  Bună! Fără doar și poate că iaste așa. Și e valabilă și reciproca :) Doar ca, mie unuia, mi se pare ca e bine in viata sa te definesti prin mai multe, nu doar prin cineva sau ceva. O fi pentru ca ma cheama Toma sau pentru ca nu am trait asemenea sentimente :)

  • avatar image

   Alina

   aug. 12, 2014

   Reply

   Toate la timpul lor...

 • avatar image

  Roxx

  iul. 27, 2014

  Reply

  Si chiar daca nu sunteti impreuna...el sa fie parte din tine acum si peste n ani ...!

  • avatar image

   Alina

   aug. 12, 2014

   Reply

   Da, adevărul este că în noi se află mici bucăţele din inimile altor oameni... :)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.