ascuns in suflet

Pe drumul mai lung către casă

Vizite: 10401

 Alone_With_You_by_ElifKarakoc

Spre casă, în mod normal, ar trebui să alergi. Să-ţi doreşti să ajungi cât mai repede, ca să poţi îmbrăţişa pe cel pe care-l iubeşti. Spre casă, ar trebui să mergi cu viteza a 5 a, nu cu retur. Din păcate, am cunoscut oameni care aleg să meargă către casă pe drumul cel mai lung.

Îţi doreşti să mergi către casă pe drumul mai lung când simţi că dincolo de uşă nu este viaţa pe care ţi-o doreşti. Nu este viaţa care-ţi face inima să tresară.

Când acasă nu te aşteaptă persoana potrivită. Te aşteaptă cineva, dar nu cine ar trebui. Şi, să nu ne minţim, chiar dacă e cineva, nu e ACEL cineva.

Alegi să mergi pe drumul mai lung către casă, când inima ta nu e acolo. Aşa că preferi să hoinăreşti, decât să fii într-un loc în care simţi şi mai mult goliciunea din interior.

Mergi cu paşi rari către casă, atunci când picioarele tale ar dori să te ducă altundeva. Acolo unde inima vrea.

Mereu îţi doreşti să mergi către casă pe drumul mai lung, atunci când  nu te aşteaptă nimeni acolo. Preferi ca plimbarea să fie mai lungă, pentru că oricum la destinaţie e gol.

Mergi pe drumul mai lung către casă când faci alegeri cu mintea, şi nu cu inima. Pentru câţiva ani poate că funcţionează, dar după, inima o să-ţi ceară ce e al ei.

Nu te grăbeşti să ajungi acasă atunci când nu ai avut curajul să acţionezi la momentul potrivit. Aşa că acum ai rămas tu, cu frica şi cu persoana nepotrivită.

Totdeauna o să vrei să mergi pe drumul mai lung, şi nu pe scurtături, când ai ales să ignori ce ţi-a spus Dumnezeu, şi ai ales ce-ai vrut.

Tocmai de aceea, ca să nu fii unul din oamenii care aleg să meargă către casă pe drumul mai lung, fii înţelept. Fă alegerile potrivite, ai curaj, ascultă-ţi inima, nu te grăbi, dar nici nu te trezi prea târziu, şi îndrăzneşte să acţionezi. Pentru că în zadar ai unde să mergi acasă, dacă nu ai la cine să mergi…

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

4 Comments

 • avatar image

  vlad

  apr. 03, 2014

  Reply

  Prefer treapta a 6a si Boost Control cand am loc......iubesc sa ajung acasa....:-)

 • avatar image

  avc

  apr. 04, 2014

  Reply

  :umnezeu ia directionat , pe drumul mai lung-prin pustietate- caci pe scurtatura se ducea un razboi,in tara filistenilor. spunand: "nu cumva cand vor vedea razboiul,sa se intoarca din drum, si sa nu mai ajunga la destinatie."calea mai rapida tot isus se numeste.caci el iubeste:-)

 • avatar image

  Tony

  apr. 05, 2014

  Reply

  Lasand la o parte partea religioasa singurul vinovat este insasi persona pt alegerile sale..."fiecare doarme dupa cum isi asterne"...multe persoane fac o alegere gresita pt ca sunt presionate de societate...prefer principiul "decat prost acompaniat mai bine singur"

  • avatar image

   Alina

   apr. 11, 2014

   Reply

   Bine spus...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.