ascuns in suflet

Povestea inimilor frânte

426756_454007951360480_1047712626_n

Cunosc un tip care a trebuit să participe la peste 7 maratoane și nu știu câte semi maratoane, să alerge sute de kilometri ca să treacă peste o inimă frântă.

Mai știu un altul care a vândut tot ce-a avut, nu l-a mai interesat nimic din ce-a lăsat în urmă, s-a mutat în altă țară și a luat-o de la zero. Ca să treacă peste o inimă frântă.

Cunosc și o fată care a renunțat la cariera ei, și-a făcut bagajele, a plecat în o cu totul altă lume și s-a redefinit. Ca să treacă peste o inimă frântă.

Ironic, cât de mult ne ia și cât de greu este ca să trecem peste durerile inimii, însă cât de ușor ne este să le provocăm… Da, să iubești este o decizie. Am ajuns la această concluzie. O decizie pe care o iei o dată, și apoi în fiecare zi. La fel cum să pleci este tot o decizie. Cam aproape tot ce facem noi în viață este bazat pe decizii.

Câteodată avem nevoie să ne fie inima călcată în picioare. Doare nemaipomenit de tare, în primele zile te simți ca un drogat care încearcă să se lase, însă la un moment dat ajungi să vezi luminița de la capătul tunelului. Dacă ești suficient de înțelept, folosești această zdrobire în avantajul tău. Îți pui întrebările potrivite. Cauți mai adânc în tine. Te uiți la viața ta, la tine. Dacă este ceea ce vrei. Dacă ești ceea ce vrei. Te redefinești dacă e nevoie.

Poate că nu e nevoie ca tu să lași totul și să pleci în alt capăt al lumii. Poate că nu trebuie să alergi sute de kilometri. Poate că nici nu trebuie să ieși din casă pentru asta. Însă, vai de durerea ta, că e în zadar, dacă alegi să trăiești mai departe tot ca până acum! Dacă nu te șlefuiești. Dacă nu te trezești.

Mai cunosc o fată care a luat una din deciziile cele mai grele din viața ei. Care a dormit 48 de h doar ca să nu stea față în față cu realitatea. Era prea obosită. Însă apoi, s-a ridicat, și-a spălat fața, și-a șters lacrimile și a început să lucreze la ea. Ca să treacă peste o inimă frântă.

E adevărat, poți să amâni toate sentimentele astea. Să te minți că e bine și așa. Că viața merge înainte exact așa. Însă la un moment dat, o să te lovească toate acele emoții pe care le pui deoparte. Și-o să te lovească atât de tare, că o să te doboare.

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.