Diverse

Prezentă la „Garden Party” împreună cu Regele Mihai

httpv://www.youtube.com/watch?v=0CYDHi2mrMo

Oameni îmbrăcaţi elegant se îndreaptă către intrare. Acolo, ne întâmpină ofiţeri de diferite ranguri. Suntem nerăbdători să vedem ce înseamnă de această dată, în acest an: Garden Party. De asemenea, suntem şi mulţumiţi sufleteşte că facem parte dintre cei 2.000 de invitaţi ai Regelui Mihai. Privesc în jur. Zâmbetul nu lipseşte de pe chipul nimănui. Este zi de sărbătoare, o zi în care avem ocazia să socializăm şi să ne facem noi cunoştinţe.

Fie că dau nas în nas cu Tăriceanu, fie că mă întâlnesc cu vreo personalitate din domeniul showbizzului sau pur şi simplu îmi zâmbeşte Principele Radu şi Principesa Margareta, ştiu un lucru: sunt în locul potrivit.

Soarele care încălzeşte umerii goi ai doamnelor şi creştetele domnilor care stau la taclale, este binevenit. Nici că se putea potrivi într-un context mai bun: cortul mare, alb, bufetul de unde poţi servi după pofta inimii limonadă, vin, apă sau ceva de ronţăit şi acordurile muzicale ale fanfarei.

Toată seara am simţit că m-am întorsc cu zeci de ani în urmă, atunci când petrecerile selecte se ţineau într-o grădină mare şi verde, iar femeile veneau cu rochii lejere şi pălării cu boruri, elegante şi decente, iar domnii erau în costum şi cravată. Noi nu eram departe de adevăr. Pentru prima dată puteai să faci o plimbare, să-ţi odihneşti ochii fără să întâlneşti în cale o „pupăză” cu fustă scurtă de o palmă şi un „cocostârc” scuipând pe jos. Da, eram omul potrivit la locul potrivit.

Mulţumesc Maiestatea Ta, rege Mihai pentru o seară la care nici nu am visat. Mulţumesc Alteţea Ta, Principe Radu şi Principesă Margareta pentru că sunteţi oameni de valoare. Mulţumesc pentru invitaţie.Da, cu siguranţă aceasta este o seară pe care o voi povesti nepoţilor!

 

 

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

10 Comments

 • avatar image

  tonko

  mai 15, 2011

  Reply

  Te invidiez pentru ca ai văzut o particica dintr-o lume normală .

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 15, 2011

   Reply

   Am împărtăşit şi cu tine...chiar dacă numai în fotografii...:)

 • avatar image

  Vivian

  mai 15, 2011

  Reply

  ... - nu ne-am insusit prin copiat material Nimic! . MULTUMIM din simpatie si sustinerea in continua gandi in romaneste; frumos, vertical si prezentabil ! . Succes pe mai departe! Monarhia, este aceea, care ne salveaza Romania !

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 15, 2011

   Reply

   Mulţumesc. Succes şi dumneavoastră!

 • avatar image

  radu oltean

  mai 16, 2011

  Reply

  Ce crunt era dorobantul cu care te-ai pozat!!!

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 17, 2011

   Reply

   Probabil are şi el problemele lui:d

 • avatar image

  athos

  mai 17, 2011

  Reply

  maiestatea VOASTRA/altetele VOASTRE La urmatoarea invitatie poate veti cunoaste aceste detalii.

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 17, 2011

   Reply

   Doamne ajută:)

 • avatar image

  dany

  mai 20, 2011

  Reply

  ...ce ipocrizie...monarhie,pe nicaieri...ditai festegiu,intr-o tara unde oamenii mor de foame,si mor prin spitale ca nu au bani de o aspirina...infect...si sa mai fii mandru ca ai fost in asa zisa "lume buna":)stiu ca commentul meu nu ajunge sa fie postat,dar mie scarba de astfel de personaje,care nu au facut nimic,nu fac nimic,desi ar putea profita de faptul ca s-au nascut monarhi....vai si amar ....tara lu papura voda...valorile rasturnate cu capu in jos...nu cred ca este o natie mai indobitocita ca romanii..

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 20, 2011

   Reply

   Ce frumos e să stăm şi să comentăm despre orice...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.