Diverse

Provocarea pentru marţi

Vizite: 5393

    i_can_always_make_you_smileCa să comunici cu alţi oameni decât cei pe care îi cunoşti, e nevoie de curaj şi de toleranţă. Curaj pentru că nu toţi au abilitatea de a sta de vorbă cu uşurinţă cu persoanele necunoscute, şi de toleranţă pentru că este posibil să întâlnim anumite atitudini care sunt greu de „înghiţit”.  Sper că aţi avut reacţii plăcute aseară când aţi trimis acel mesaj şi că aţi realizat că uneori  e bine să ne amintim unii de alţii.

   Prin urmare, astăzi vom îndrăzni să ieşim din cochilia noastră, din zona comfortului şi vom cunoaşte noi persoane. Cum? Vă provoc ca pe oriunde am merge, să alegem 5 persoane necunoscute, cărora le vom zâmbi şi le vom face un compliment. Le putem complimenta părul, modul de a gândi, dantura, hainele… nu contează ce, atâta timp cât suntem sinceri şi ne facem noi cunoştinţe. Dacă după acest gest frumos veţi mai păstra legătura, felicitări, ţi-ai făcut noi prieteni!

    Aşadar: 5 persoane, complimente, zâmbete şi curaj. E o provocare pentru voi. O provocare de a învăţa să fim prietenoşi, de  a ieşi din zona de comfort şi de a face oamenii mai fericiţi, aducându-le un zâmbet pe buze. Şi… după cum discutam aseară cu cineva, niciodată nu ştii când acest lucru se întoarce către tine, iar într-o zi vei primi un compliment de la o persoană necunoscută. Crede-mă, toată ziua ta va fi mai bună.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

2 Comments

 • avatar image

  Alex

  apr. 09, 2013

  Reply

  Eu n-am probleme cu comunicarea, vorbesc liber si in transport public, si cu trecatori interesanti... Noi toti candva nu ne cunosteam. Inseamna ca este bine ca n-am tacut... :)

  • avatar image

   Alina

   apr. 14, 2013

   Reply

   Foarte bine că nu ai tăcut:d

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.