Diverse

Provocarea pentru miercuri: „pescuieşte un prieten virtual”

Vizite: 10919

  10392060-closeup-portrait-of-woman-s-hands-typing-on-computer-keyboard   Deja am primit feedbackuri extraordinare legate de cele două provocări.  Oliviu, ne spune că a încercat să îndeplinească provocarea a doua pe deplin, dar din cauza programului încărcat, a reuşit doar pe jumătate. Nu e nimic, el promite că şi mâine e o zi.

„Astazi din pacate nu am reusit sa indeplinesc obiectivul 100% datorita unui program incarcat la lucru, dar am reusit cel putin sa fac cunostinta cu 2 persoane noi. Una din ele este o domnisoara cu numele Kim care lucreaza la o companie de imprimante si care m-a ajutat astazi in rezolvarea unei probleme cu o imprimanta. Dupa ce am terminat de rezolvat problema, i-am multumit pentru modul frumos prin care a lucrat/actionat in a ma ajuta si a-mi oferi suportul de top si fara cusur. A ramas uimita din cate am auzit prin vocea ei si m-am bucurat tare s-o „aud” prin telefon ca zambeste. La care mi-a raspuns si a cu un compliment care m-a facut sa zambesc si mai mult.

A doua persoana este un tip, Eli, pe care l-am vazut ca a intrat in universitate (in timp ce mergeam catre un profesor la care urma sa-i repar PC-ul) cu 2 chitari. Una in mana si una in spate, iar asa se facu ca am mers in aceeasi directie cu acelasi lift la acelasi etaj, ceea ce ne-a oferit un timp frumos de discutie. L-am intrebat de chitara si pe unde canta dupa care i-am spus ca si eu cant la tobe si daca are nevoie de un tobosar, sa ma contacteze cu mare drag. Acest lucru a starnit interes vizibil si dupa ce i-am inmanat o carte de vizita, mi-a promis ca ma va contacta. Abia astept!

Iar ca sa nu trag chiulul, voi continua si maine cu inca 3 sau de ce nu, mai multe persoane!  Imi place mult provocarea asta.”

  Şi mai sunt multe alte mesaje primite de la voi, pe care le voi împărtăşi cu altă ocazie. Aşadar, dacă vedem efectul extraordinar pe care îl au aceste provocări, haideţi să ajungem şi la provocarea pentru astăzi.

    Sunt convinsă că petreci destul de mult timp în domeniul virtual. Da, are beneficiile lui, dar şi dezavantaje. Astfel, ca să nu ajungi un „şoarece de calculator” cum se spunea pe vremuri, cu ce persoană te înţelegi foarte bine pe facebook sau alte reţele de socializare? Da, aia e, numai că încă nu te-ai cunoscut „în realitate” cu ea. Dacă e din oraş cu tine, sau dacă eşti pregătit să faci un drum mai lung, atunci invita acea persoană la o ceaşcă de cafea sau ceai şi caută să o cunoşti cu adevărat, aşa cum este ea, fără să vă despartă un ecran. E o provocare mai dificilă, dar cine a spus că va deveni mai uşor? Eu astăzi deja urmează să fac acest lucru, să mă întâlnesc cu o persoană cu care am comunicat doar cu ajutorul tehnologiei, dar nu şi faţă în faţă. Eu am să vă spun experienţa mea, voi pe a voastră.

    Aşa că: prieten în domeniul online, invitaţie, cafea, comunicare. Să ieşim să socializăm!:)

Imagine preluată de pe: http://www.123rf.com/

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

7 Comments

 • avatar image

  Catalin

  apr. 10, 2013

  Reply

  Sunt aici prezent!..

 • avatar image

  Catalin

  apr. 10, 2013

  Reply

  Sunt aici prezent!..

 • avatar image

  Dan

  apr. 10, 2013

  Reply

  Wishful thinking! As vrea eu... Din pacate nu se poate. :(

  • avatar image

   Alina

   apr. 14, 2013

   Reply

   De ce nu se poate?

 • avatar image

  Andreea

  apr. 14, 2013

  Reply

  Frumoasa provocare...din pacate eu nu am destul curaj ca sa o pot face:|`!

  • avatar image

   Alina

   apr. 14, 2013

   Reply

   Andreea... curaj şi vei avea de câştigat:)

  • avatar image

   Alina

   apr. 17, 2013

   Reply

   Sper că ai făcut acest lucru:D

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.