afla despre..

Puterea femeii fericite

_DSC4479 copy

Nu este puternică o femeie care nu simte sau care se păzeşte de sentimente, ci este puternică o femeie care acceptă că interiorul ei este diamantul care străluceşte şi în exterior. O femeie care se cunoaşte, care transformă necazurile ei în lecţii de viaţă care o fac să fie un model pentru celelalte. O femeie fericită îi face fericiţi şi pe cei din jurul ei.

Eşti puternică atunci când ai trecut peste toate obstacolele care ţi-au apărut pe drumul tău. Când ai crescut frumos, ţi-ai îngrijit sufletul şi ţi-ai hrănit inima. Când lacrimile tale nu au curs în zadar.

Eşti puternică atunci când zâmbetul tău este sincer şi din inimă. Iar ca acest zâmbet să fie aşa, trebuie să  ştii câteva lucruri. Nu reţete ale fericirii, ci adevăruri pe care le găseşti în tine.

Te invit cu mare drag să învăţăm împreună să fim femei fericite, să zâmbim sufletelor noastre şi să ne cunoaştem mai bine! Unde şi când? Sâmbătă, 21 iunie în Cluj-Napoca, de la ora 18:00 la Casinoul din Parcul Central.

17:45 – 18:00 Înregistrare participanți

18:00 – 18:05 Deschidere eveniment

18:05 – 18:20 Discurs Ioana Molnar. Prima noastră vorbitoare aduce zâmbetul pe chipul oricărei femei, pentru că aceasta este, în general, reacţia celor care primesc în dar flori. Ioana Molnar a intrat în afacerile cu flori la 19 ani, pe când era studentă în anul I la Facultatea de Psihologie. Ea și soțul ei, Gabriel, sunt patronii unici și managerii florăriilor „Magnolia”. Au ajuns să distribuie flori în 140 de țări, au nouă florării în țară și-n primăvara aceasta au deschis o florărie în București

18:20 – 18:30 Tango

18:30 – 18:45 Coffee break

18:45 – 18:55 Discurs Alina Ilioi Alina Ilioi a început să lucreze în televiziune la vârsta de 17 ani. Acest lucru a maturizat-o și i-a deschis un nou drum. Trece zâmbind prin viață pentru că a găsit putere și energie în Dumnezeu. A început să scrie online la insistențele unui prieten. Așa a apărut Gânduri Ascunse pentru că nu mai vrea să avem gânduri ascunse unii față de alții, ci vrea să fim sinceri și deschiși.

18:55 – 19:55 Discurs Ursula Sandner Ursula Yvonne Sandner, este psihoterapeut,doctorand la Universitatea de Vest din Timisoara, life-coach si trainer NLP. “Te provoc să îți transformi viața într-o operă de artă” este motto-ul pe care l-a avut în minte atunci când a fondat compania Sandner Mind Consulting, prin intermediul căreia oferă training specializat, life coaching și dezvoltare personala si organizationala. De asemenea, în cabinetul ei din Timisoara, oferă servicii de psihoterapie, consiliere psihologica, dezvoltare personala, autocunoastere, precum si workshop-uri pe astfel de tematici.

19:55 – 20:00 Tombolă cu premii

20:00 – 20:05 Închidere eveniment

Pret bilet – 30 RON
Plata se face la fata locului.
Inscrierea si confirmarea participarii se face prin la email la: vasile.nemes@micromapper.ro

MAI SUNT PUTINE LOCURI LIBERE. Inscrie-te acum.

P.S. Pentru că îmi sunteţi dragi, toţi cei care veniţi de pe site-ul meu, aveţi reducere 50% la bilet.

Aştept cu mare nerăbdare să ne întâlnim şi să ne zâmbim!

 

Citeste si:

afla despre..

Life done right!

RO: Cred că în ultimii ani am crescut mai mult ca niciodată! Nu știu dacă se datorează greutăților, sau faptului că am de...

afla despre..

Ce să fac când nu răspunde medicul?

De câteva luni trăim într-o perioadă foarte incertă. Nu o dată mi s-a întâmplat să am nevoie să pun câteva întreb...

1 Comment

  • avatar image

    avc

    iun. 26, 2014

    Reply

    bucuria domnului este taria ta. ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.