Diverse

Sănătate la 4 ace

      În ultimul timp am fost puțin mai ocupată. Am căutat să-mi așez lucrurile și să mă organizez. În ciuda responsabilităţilor, sper din toată inima să fiu la fel de punctuală cu scrisul pe site. Nu vreau să mă las aglomerată de toate celelalte şi să ajung să nu scriu.

    Unul din lucrurile de care mă voi ocupa de acum înainte, este o emisiune medicală. Sper din toată inima să vă placă, sper să fie ceva care să vă stârnească interesul şi o emisiune din care să avem cu toţii de învăţat.

   Prima difuzare va fi în această marţi şi ca invitat special vom avea o femeie. O femeie pentru că este martie, luna femeilor. Rodica Aluaş este director coordonator farmacii, judeţele Cluj, Alba şi Bistriţa-Năsăud. Despre ce vom vorbi? Aflaţi chiar voi urmărindu-ne marţi, 6 martie de la ora 16:10 pe Antena 1 Cluj sau pe site-ul nostru http://www.antena1cluj.ro/.

httpv://www.youtube.com/watch?v=qYOx3j5wToI&feature=plcp&context=C3df1085UDOEgsToPDskKy0EcOA7dYpkI-5BO18PCD

 

Toate noutăţile le veţi putea urmări şi aici https://www.facebook.com/SanatateLa4Ace

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

1 Comment

  • avatar image

    Alexandru

    mart. 05, 2012

    Reply

    Succes la emisiune. Speram sa mai ai timp si pentru notarile de pe site.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.