Social

Sara, tu mi-ai furat inima!

alinasara1

Sara, tu mi-ai furat inima! Nu doar pentru că eşti un copil scump şi dulce, nu doar pentru că ai ochii albaştri şi pentru că ştii să zâmbeşti din toată inima! Nici măcar nu doar pentru că ştii să îmbrăţişezi atât de frumos! Sara, tu mi-ai furat inima pentru că eşti un ghemotoc de om care mi-ai dat mie o lecţie, unui munte de om!

Ceea ce mi-ai amintit tu, Sara, e un lucru preţios. Când ai intrat pe uşa salonului, cu lacrimi în ochi, mi s-a rupt inima, Sara. Voiam să-ţi spun că totul va fi bine, că în curând o să ne auzi şi că o să zâmbeşti mult. Şi o să ne auzi şi pe noi râzând, Sara. În schimb, până să apuc să spun ceva, tu ţi-ai luat pernuţa ta mică, verde, ţi-ai aşezat căpuşorul pe ea, şi ai închis ochişorii. Şi-ai stat aşa… Apoi, când te-ai simţit pregătită, ai ridicat privirea şi ai zâmbit. Din toată inima. Cu sinceritate, ca un îngeraş care are zâmbetul lui Dumnezeu. Tu mi-ai amintit că fiecare lucru îşi are vremea lui. Că e în regulă să stai puţin, să închizi ochişorii şi să pui căpuţul pe perna ta preferată, şi să stai până când te simţi pregătită. Până când poţi zâmbi din nou. Iar zâmbetul tău m-a cucerit!

alinasara

Mai sunt trei săptămâni, Sara. Trei! Apoi, mami şi tati o să-ţi poată şopti cât de mult te iubesc ei, şi tu o să-i poţi auzi. Şi o să-ţi poată cânta, povesti cât de dragă le eşti şi o să vezi, că la fel cum au luptat până acum pentru tine, o să lupte şi în continuare. Şi să ştii, Sara, că şi părinţii tăi ne-au învăţat o lecţie. Astăzi, în salon, povesteau de cum ar putea să ajute şi pe alţi copii, care sunt în situaţia în care ai fost şi tu. Ştiu că eşti pe mâini bune, scumpa mea!

Mulţumesc, Sara, pentru că te cunosc! Pentru că m-ai lăsat să te strâng în braţe, pentru că ţi-ai odihnit căpuşorul tău pe pieptul meu, şi pentru câteva clipe, am simţit că ţin în braţe o bucăţică de cer.

Vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi implicat pentru ca Sara să poată auzi! Povestea ei o puteţi citi aici (dând click pe textul de altă culoare) şi… abia aştept să ne audă pe toţi cum îi spunem că o iubim, şi cum pe 17 septembrie, când va împlini 2 ani, ne va auzi cum îi vom cânta LA MULŢI ANI!

alinasara3

alinasara2

In spital 176

Citeste si:

Diverse / Social

Și Suceava mea?!

M-am născut, am crescut și am trăit o mare parte din viață în Rădăuți, județul Suceava. Părinții mei, familia mea, pri...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

2 Comments

 • avatar image

  Irina Dobroiu

  apr. 14, 2014

  Reply

  Nu am cuvinte suficiente, sau suficient de frumoase sa descriu profunda admiratie pentru ceea ce faci. Ghemotocul Sara ne-a atins sufletele, intr-o lume in care cu greu mai vezi omenie, compasiune, altruism. OAMENII care inca mai cred in aceste valori si reusesc sa si faca ceva in acest sens ... ei bine sunt aceia care ma fac sa cred ca nu e totul pierdut, mai sunt sperante pentru noi toti si ca minunile se pot intampla, daca poti crede in ele! Si ceea ma impresioneaza si mai mult este faptul ca sunt TINERI. Tineri si frumosi si ne demonstreaza ce pot face increderea si determinarea intr-o cauza nobila. Dragi tineri, nu uitati aceasta experienta! Sunteti speranta nostra cea mai mare. Lucruri bune se intampla daca sunteti destul de multi sa impuneti valori si sa molipsiti lumea cu entuziasmul si dorinta voastra de a face lucrurile sa mearga mai bine. Va multumesc ca m-ati facut partasa la acest demers. Sunt mandra de voi toti participantii, iar dragei de Sara, abia astept vesti!

  • avatar image

   Alina

   apr. 15, 2014

   Reply

   Meritul e al Sarei... ea m-a inspirat :)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.