Diverse

Se merită?

Deoarece mâine mă mut în Cluj, nu ştiu în cât timp îmi voi pune internet. Sper că va fi cât de curând. Până atunci, sper să mai intru pe internet să pot scrie.
Cât de optimişti suntem? Eu astăzi când am aflat că am ceva impedimente, m-am alarmat. Abia apoi, gândind la rece…am realizat că trebuie să fiu mai optimistă. De multe ori privim probleme din unghiul care nu trebuie şi uităm că dacă ne schimbăm unghiul, acestea vor părea mai rezolvabile. Haideţi să încercăm ca atunci când avem o problemă sau un obstacol, să ne punem întrebarea : ”Chiar se merită să îmi stric sănătatea pentru asta?”
E greu, e enorm de greu. Eu astăzi am avut de învăţat lecţia. Dar viaţa ne va învăţa pe toţi, pe rând.
Acum, să ne auzim cu bine şi să fiţi cu inima sinceră şi curată până ne reauzim!

imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

10 Comments

 • avatar image

  mihai likar

  sept. 23, 2010

  Reply

  bun venit in cluj bucovineaco :) vezi tu ca poate gasesti wireless de pe la vecini fara parola pana iti pui iternet :p de la mine de exemplu gaesc doua retele fara parola

 • Se merită? - Ziarul toateBlogurile.ro

  sept. 23, 2010

  Reply

  [...] Se merită? Thu Sep 23, 2010 23:16 pm Deoarece mâine mă mut în Cluj, nu ştiu în cât timp îmi voi pune internet. Sper că va fi cât de curând. Până atunci, sper să mai intru pe internet să pot scrie. Cât de optimişti suntem? Eu astăzi când am aflat că am ceva impedimente, m-am alarmat. Abia apoi, gândind la rece…am realizat că [...] [...]

 • avatar image

  corneliurotar

  sept. 25, 2010

  Reply

  Nadajduiesc sa revi cat mai curand pe blog...m-au bucurat articolele tale...

 • avatar image

  manu

  sept. 27, 2010

  Reply

  Păi cum e mai bine? Când ești tânăr și sănătos muncești și-ți distrugi sănătatea ca la bătrânețe să ai bani de băgat în sănătatea ce ți-ai distrus-o făcând bani. Ce ironic.

 • avatar image

  Ilinca

  sept. 27, 2010

  Reply

  Facultate? Multa,multa bafta!

  • avatar image

   capshunik

   oct. 04, 2010

   Reply

   Da. Multumesc mult:)

 • avatar image

  dan_cj

  sept. 29, 2010

  Reply

  Bine ai venit, in frumosul nost' oras:) Asteptam primele impresii,si intreaba orice daca ai nevoie de informatii/ajutor!

  • avatar image

   capshunik

   oct. 04, 2010

   Reply

   Bine te-am gasit

 • avatar image

  Blogatu

  oct. 01, 2010

  Reply

  Salut, iti atrag atentia asupra unei campanii pentru bloggerii din Suceava. Trebuie sa scrii un articol in care sa specifici faptul ca prin judetul tau trece Caravana Miniprix http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html vei primi un discount de 10% pentru orice comanda in valoare de 100 lei si transport gratuit. In plus, ai sansa de a castiga unul dintre cele trei premii puse la bataie, care constau in vouchere de 100 lei pe miniPRIX.ro si transport gratuit. Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestor vouchere: Sa postezi acelasi articol mentionat mai sus si... sa ai noroc, sa ai cel mai mare numar de comentarii sau sa recomanzi concursul unui numar cat mai mare de bloggeri. Detalii aici: http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html In toate aceste trei cazuri ai numai de castigat! Trebuie sa postezi azi, maine, articolul, in care sa descrii faptul ca in judetul tau vine Caravana Reducerilor si sa postezi un link catre o tinuta de pe site-ul www.miniprix.ro.

 • avatar image

  Val33ntyn

  oct. 13, 2010

  Reply

  te rod frumos poti sami dai si mie add la id: val33ntyn te rooooggggggg frumos

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.