Diverse

Singur, dar fericit

În acest moment, alte câteva mii de persoane sunt ca noi. Singure. Acele persoane care aleg sau nu aleg să nu aibă un partener de viaţă. Se spune că uneori dragostea e supraestimată. Nu este. Este supraestimată atunci când nu e dragoste adevărată. La orice vârstă am fi: 18 ani, 30, de ani, 50 de ani, încă dorim să simţim acei fluturaşi în stomac. Suntem într-o continuă căutare. Odată, am întrebat o prietenă căsătorită de a mea: -”De unde ai ştiut că el este alesul?”, -”Pur şi simplu am ştiut. Nu ştiu. Am simţim. E inexplicabil”. Am mai pus această întrebare şi altora. Am primit acelaşi răspuns. Când întâlneşti jumătatea, pur şi simplu simţi asta. Cel puţin aşa afirmă ei.
Acum, ce ar trebui să facem noi, cei singuri? Zilnic să fim într-o continuă căutare? Sau pur şi simplu să ne continuăm viaţa, iar atunci când jumătatea va veni, vom şti? Eu cred că ar trebui să continuăm să trăim în cel mai frumos mod cu putinţă. Să ne bucurăm că avem mai mult timp pentru noi, pentru hobby-urile noastre, pentru sufletul nostru. Cineva, recent, m-a întrebat de ce nu am pe cineva şi de ce sunt totuşi atât de fericită? I-am răspuns cu zâmbetul pe buze că încă aştept acea persoană care va veni să mă dea pe spate şi că sunt fericită pentru că investesc în mine. Citesc cât de mult pot, fac lucrurile care îmi plac şi încerc să-i ajut pe cei din jurul meu.
Noroc, persoană singură şi nu uita să investeşti în tine pentru că a fi singur uneori poate fi o opţiune, nu o obligaţie!

imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

11 Comments

 • Singur, dar fericit - Ziarul toateBlogurile.ro

  aug. 14, 2010

  Reply

  [...] Singur, dar fericit Sat Aug 14, 2010 23:43 pm În acest moment, alte câteva mii de persoane sunt ca noi. Singure. Acele persoane care aleg sau nu aleg să nu aibă un partener de viaţă. Se spune că uneori dragostea e supraestimată. Nu este. Este supraestimată atunci când nu e dragoste adevărată. La orice vârstă am fi: 18 ani, 30, de ani, 50 de [...] [...]

 • avatar image

  mimi

  aug. 15, 2010

  Reply

  Alina, drept sa spun, ca adevar scrisa-i tu....si eu ma bucur ca inca la varsta inaintata pe care o am...inca mai investesc in mine...prin citit, sper sa ma pun la punct si cu arta mai bine... si momentan pot spune ca sunt fericita asa...si eu mai zic un lucru: acum avem cea mai buna sansa de a implini ceea ce zice Biblia: E mai ferice sa dai...si vorba lui Steinhardt: Daruind vei dobandi....nicioadat nu vei stii cumse intaorce ceea ce ai dat...de aceea cel mai intelept este sa investesti in lucruri bune care zidesc supfeltul si mintea...

 • avatar image

  mimi

  aug. 15, 2010

  Reply

  http://www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk sper sa iti placa melodia...si celorlati comentatori..

 • avatar image

  Altu

  aug. 15, 2010

  Reply

  Daca suntem singuri la 40 de ani ne casatorim? Glumesc... voiam doar sa-ti zic ca-mi place stilul, si as aprecia din tot sufletul un RSS feed, mic, intr-un colt, sa-mi sara in ochi fiecare articol.

  • avatar image

   capshunik

   aug. 15, 2010

   Reply

   Multumesc mult:) Te poti abona prin mail daca doresti:D

 • avatar image

  Altu

  aug. 16, 2010

  Reply

  Ce fel de persoana crezi ca sunt? Email de la prima citire? :)

  • avatar image

   capshunik

   aug. 16, 2010

   Reply

   Cand imi place ceva cu adevarat, nu conteaza la a cata citire sunt:)

 • avatar image

  filip

  aug. 16, 2010

  Reply

  Am dat intamplator de blogul tau... Felicitari! Imi place cum scri, gandurile pe care le exprimi si modul cum le exprimi. Bafta si spor in continuare.

 • avatar image

  freemind31

  aug. 17, 2010

  Reply

  Omul este singur prin definitia amara a creatiei!...Te nasti singur si mori la fel de singur, chiar daca pe drumul vietii ai fost "insotit" de cate cineva! Caci si aceasta insotire nu e decat o alta cale de a te cauta si de a vedea ca in fond esti unic, ireparabil singur, dar...un om sincer si cu bun simt. PS:::iubirea este ca o minge de fotbal dupa care alergi cand este departe si o lovesti cand este aproape...

 • avatar image

  gabi

  aug. 29, 2010

  Reply

  :))))) prea tare ...am gasit rsp ...dak o mai fi valabil.......10 pt Sunt Singur , DAR FERICIT

 • avatar image

  Cornelia

  sept. 01, 2010

  Reply

  Atunci cand vei intalni sufletul-pereche, singurul lucru prin care iti vei da seama ca tu esti pentru el, si el pentru tine, e acela ca el te va convinge de aceasta. Cel putin, aceasta este deviza mea in acest aspect... .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.