Diverse

Sunt cea mai fericită dintre pământeni

Trebuie să fiu fericită pentru că trăiesc. Trebuie să fiu fericită pentru că respir. Trebuie să fiu fericită pentru că am o familie minunată. Şi sunt fericită. Sunt fericită pentru că chiar dacă am suferit şi am simţit că durerea ma doboară, am aflat ce înseamnă să zâmbeşti printre lacrimi şi ce înseamnă să îi faci pe alţii fericiţi chiar când tu însuţi eşti în suferinţa cea mai adâncă. Am fost fericită când am aflat că pot face bine. Că pot face un suflet mort sa reînvie. Atunci, am început sa umblu prin lume cu o sete adâncă de a găsi cât mai multe suflete însetate, şi eu… să le dau să bea. Asta mă face fericită.

Am un lucru pe care-l preţuiesc enorm, dar cineva de lângă mine îl doreşte. Atunci… cu inima strângându-se de durere, întind mâna şi…. i-l dau. Atunci, sunt cu inima strânsă. Dar sunt fericită. Am aflat ce înseamă să dăruieşti.

Am iubit. Am oferit inima mea în întregime. Ea a fost ruptă în mii de bucăţele. Dar apoi, am ridicat capul şi am îndrăznit. Am început să simt fericirea curgându-mi prin vene. Inima mea se vindeca. Şi ce fericire mai mare există decât faptul că reînvii la viaţă?

Am fost dezamagită. Am avut prieteni. M-au trădat. M-au dezamăgit. Şi ei m-au făcut să strâng din dinţi şi să reprim sentimentele cele mai violente. Am plâns. Dar apoi…am fost fericită. Pentru ca… am fost învăţat cu adevărat ce înseamnă arta dureroasă a iertarii.

Am avut mult de pierdut în viaţă. A trebuit să învăţ de la o vârstă fragedă să fiu independentă, a trebuit să învăţ să lupt şi…nu uşor.

Clipă de clipă a trebuit să mă feresc de persoanele făţarnice din calea mea. A trebuit să învăţ să le deosebesc. Şi asta cu un preţ. Dar am fost fericită… am învăţat să apreciez oamenii la adevarata lor valoare.

Şi acum sunt fericită. Sunt fericită că nu sunt mai bolnavă ca şi cel de lângă mine, sunt fericită că eu cel puţin am ambii părinţi în viaţă. Sănătoşi sau nu… îi am. Sunt fericită pentru fiecare durere pe care am îndurat-o. A fost a mea. Şi…. sunt ferictită pentru că am învăţat cu preţul cel mai scump că: ”Toate lucrurile lucrează spre binele celor ce-L iubesc pe Domnul”.

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

4 Comments

 • avatar image

  eu

  oct. 16, 2009

  Reply

  intrebare: de ce a disparut din blogroll blogul artistului05?

 • avatar image

  Mihai Pintilie

  oct. 16, 2009

  Reply

  Bafta in viata! Sa ai o viata frumoasa!

 • avatar image

  capshunik

  oct. 16, 2009

  Reply

  @ eu.... nici nu am observat. Abia acum am intrat, dar se va remedia problema:)

 • avatar image

  vasi

  oct. 16, 2009

  Reply

  ne-ncetat zi de zi....fericita sa fi....

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.