Diverse

Televizorul dăunează grav sănătăţii

Da. Vedeţi bine. Televizorul dăunează grav sănătăţii. Cum am ajuns la această concluzie?
Vă uitaţi la filme. Sunt sigură. Şi eu mă uit. Sunt filme în care dragostea e perfectă. Ea merge pe stradă senină, brusc se trânteşte de un făt-frumos, ohii le strălucesc amândurora, soarele îi luminează speciaell pe ei (sau reflectoarele, cum vreţi). Şi totu-i bun şi frumos. Şi acum, în zilele noastre, vezi fete care ies tot mai des pe stradă, că dee aşa au văzut în filme, şi se trântesc de băiatul care le place. Dacă vede că nu le merge, se mai trântesc o dată. Poate, poate. Sau vezi scenă de dragoste perfectă, ea adoarme zâmbind în braţele lui şi dimineaţa dragii mei, se trezeşte mai aranjată ca niciodată, părul perfect, faţă perfectă şi mai au chef de nu ştiu câte mii de pupături, că deee, nu-i ”pute” gura. Departe de realitate dragii mei. Mulţi în ziua de azi aşa aşteaptă să şi fie. DEPARTE! Ea se trezeşte cu părul vâlvoi, cu faţa umflată, cu puchi pe la ochi şi el… amărâtul de el, părul lui e ca o căpiţă de fân proaspăt răsturnată. Asta e realitatea.
Te uiţi la Bruce Lee, Jackie Chan şi la James Bond, şi încerci multe lucruri de-ale lor în viaţa reală. Mergi pe stradă umflat de parcă ai înghiţit 3 kg de heliu, ai pălărie cu boruri pe care o mai ridici cu vârful degetelor şi te prezinţi lumii ca : ”X-ulescu. Gheorghe X-ulescu.” Dar când e vorba să se ia cineva de tine, te învârţi ca nuca în ceaun.
Te uiţi la ”Blonda de la drept” şi crezi că dacă ea a reuşit, poţi şi tu. Aşa că te îmbraci toată în roz, mesteci gumă, vizitezi zilnic coaforul, ţii geanta pe mâna care parcă e scrântită şi mergi şi-ti dai admiterea la drept. Wake up! Eşti tu blondă oxigenată, cu sânii mari şi ai o pasiune aparte pentru roz, dar… alta e realitatea fetiţo!
Ce ar fi să ieşim de sub lumina reflectoarelor care ne orbeşte şi să realizăm adevărul? Nu v-aţi săturat să trăiţi o viaţă a actorilor? Nu v-aţi săturat să vă jucaţi prost rolul? Spre deosebire de voi, actorii sunt plătiţi!

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

14 Comments

 • avatar image

  Alias Wilson

  nov. 17, 2009

  Reply

  Principiul cauza si efect .............toata lumea vede doar efectele...si cauzele au fost lasate deoparte sau nebagate in seama........

 • avatar image

  ionel torac

  nov. 17, 2009

  Reply

  Da ce coincidenta cand am citit postarea ta si am ajuns la blonda de la drept winamp=ul meu a pus melodia lui Lee Ann Rimes - We can care e soundtrack-ul de la Blonda de la drept :) Ce inseamna oare?

 • avatar image

  capshunik

  nov. 17, 2009

  Reply

  am facut pact cu winamp-ul tau:D

 • avatar image

  hei:)

  nov. 18, 2009

  Reply

  sa stii ca ai dreptate:) e prea frumos ca sa fie adevarat!

 • avatar image

  me

  nov. 18, 2009

  Reply

  haha......eu cred ca esti trista ca nu iti gasesti 'fat frumosul'....de fapt nici nu ai cum pentru ca te astepti sa fie mult prea ca in filme.....mda....si nu e prea frumos sa fie adevarat nu va tot dati pe langa ea..si chiar si tu iti doresti sa te trezesti langa el dimineata cu parul valvoi sau cum vrei tu...aa si nimeni nu asteapta sa te trezesti machiata sau aranjata...aia a fost sa mai scri un rand in plus....wake up!

  • avatar image

   capshunik

   nov. 18, 2009

   Reply

   Adevarat "me"! Sunt foarte frustrata! Nu-mi gasesc fat frumosul:(( DA, vreau sa ma trezesc dimineata langa el cu parul maciuca! Adevarul este ca atunci cand nu am ce scrie, mai arunc cate un rand-doua...asa, sa ma aflu in treaba. Si cand mai citeste vre-un frustrat, sa vada ca nu e singurul! :))) Lame:-j Wake up? E seara, am nevoie de somn, nu sa ma trezesc:)

 • avatar image

  me

  nov. 18, 2009

  Reply

  da ce sa zic...sunt foarte frustrat....dar adevarul e ca fetele din ziua de azi sunt prea triste ca sa mai creada in ceva frumos-that's lame.si sti de la ce vine nu?va uitati la prea multe filme 'love story'...na oricum ai prins ideea, poti sa dormi linistita acuma!

  • avatar image

   capshunik

   nov. 18, 2009

   Reply

   te contrazici singur;) In primul comment m-ai contrazis tu, acum in acest comment imi dai dreptate. Ca si eu am spus ca filmele dauneaza. Deci... dude, WAKE UP! ;))

 • avatar image

  Adrian Manolache

  nov. 19, 2009

  Reply

  de asta nu ma mai uit eu la TV. :P

 • avatar image

  mda

  nov. 19, 2009

  Reply

  sti ceva?..eu ma trezesc frumoasa dimineta tot timpul. Ba din contra dimineata sunt cea mai frumoasa ca sunt odihnita;) si respiratia urat mirositoare depinde cum te speli pe dinti;) orisicum in filme e alta treaba..da na..eu sunt cea mai frumoasa dimineata si asa e majoaritatea fetelor;) pt. k esti odihnita

  • avatar image

   capshunik

   nov. 19, 2009

   Reply

   Ma bucur daca asa e la tine:) Numai ca la unele e diferit. Stiu persoane care mi-au spus astfel de situatii "jenante"

 • avatar image

  dAImon

  nov. 21, 2009

  Reply

  No, ezista si categoria aia de oameni, cu vieti frumoase din carton, umplute cu televizor, job si pizza. Sa le fie de bine, ce sa zic, nu merita sa incerci a salva porumbul de la a deveni faina :)

 • avatar image

  A.

  ian. 20, 2010

  Reply

  Cred ca ai ganduri ascunse :)

 • avatar image

  Flory Pătru

  mai 24, 2010

  Reply

  TELEVIZORUL ŞI SCRIPTURA Florina Pătru Isus mi-a pus în faţă un bine şi un rău Alegerea îmi aparţine, depinde doar ce-mi doresc eu. M-a pus s-aleg viaţa şi-o veşnicie-n cer Sau veşnica pedeapsă şi-n iad s-aleg să pier. La prima prezentare, ziceam că e uşor Dar prea e imposibil să fug de la televizor. “Cum Doamne, chiar acuma? Când filmul a-nceput? Tu vrei să iau Scriptura, să mă-ntorc în trecut? Sunt plictisită Doamne să tot citesc atât Şi-apoi cunosc Scriptura şi ştiu ce-am de făcut! Căci din pruncie Doamne, în Casa Ta-am crescut Ştiu psalmi, ştiu şi versete şi ştiu să cânt plăcut! Iar mâine dimineaţă, când mă trezesc; PROMIT! Că o să iau Scriptura, să văd ce-am de citit!” Şi trist rămâne Domnul la uşă şi-astă seară, Căci a Lui fiică dragă Îl închise afară. Te rog să iei aminte, tu frate şi tu soră Să cugeţi la Scriptură şi nu doar pentr-o oră! C-atunci când stai degeaba, atent la emisiuni Trec ore, trec şi zile, trec chiar şi săptămâni. Te vezi bătrân de-odată şi viaţa ţi-a trecut Şi-atunci îţi vei da seama că n-ai nimic plăcut. Tot ce-ai primit în lume ca dar să foloseşti: E timpul şi viaţa! Dar fii atent să nu le risipeşti! Scriptura ne învaţă la ea să cugetăm În orice ceas şi clipă, să nu o-ndepărtăm! Alege azi viaţa, alege-L pe Cristos! Citeşte-acum Scriptura, că-ţi este de folos! Nu te-agăţa de lume, căci te va trage-n jos! Lipeşte-te de Domnul, să ai un viitor frumos! Alege azi Scriptura, alege s-o trăieşti! Fii-mplinitor în toate, ca-nveci să biruieşti!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.