ascuns in suflet

Ți-am lăsat lumina aprinsă

the_light_in_you_by_ineedchemicalx-d5kjk10

Cum este să fii așa departe? Viața te tratează bine? Sper că ți-ai făcut timp ca măcar 1 minut să înalți o rugăciune spre El.

Nu mă bucur că ești plecat, dar nici nu am să fac tot posibilul să te întorci. Dacă tu ai nevoie de această experiență, atunci trăiește-o. Dă cu capul, dacă așa vrei, poate că doar așa, mai apoi, vei avea curajul să iei deciziile potrivite.

Cândva mi-ai spus că tu driblezi cu inima, pe un picior. Ai grijă, nu e o minge de fotbal pe care o poți schimba când s-a spart. Doar o inimă primești, și trebuie să stai până la capăt cu cicatricile ei.

Nu știu ce faci acum, și la ce te gândești, dar sper că în gândurile tale mă aflu și eu. Azi s-a întâmplat ceva amuzant și am vrut să-ți povestesc, dar mai apoi mi-am amintit că tu ești în călătorie.

Du-te. Experimentează. Descoperă. Încearcă și varianta ta. Vreau să fii un om liber.

Dar să știi că ți-am lăsat lumina aprinsă, ca să vezi când te întorci.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

2 Comments

 • avatar image

  Marin

  aug. 02, 2014

  Reply

  Buna! Mi-am amintit de un fragment din Invataturile lui Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie in care se spune ca inima omului e ca sticla. Odata sparta, cu greu mai poate fi refacuta ca inainte. Si lumina din suflet te poate calauzi :)

  • avatar image

   Alina

   aug. 12, 2014

   Reply

   Aşa este...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.