ascuns in suflet

Tu nu trebuie să faci ceva mai ALTFEL, e de ajuns că eşti tu ALTFEL…

Adorable_Love_by_emilytronetti

 Râd cu mai multă poftă ca niciodată, trăiesc mai liber ca până acum şi văd viaţa cu alţi ochi. Asta pentru că am murit şi-am revenit la viaţă.

Îmi aduc aminte cum mereu îmi spuneai că eu nu trebuie să fac ceva mai altfel, e de ajuns că sunt eu altfel… Niciodată nu ai mai avut nevoie de nimic în plus. Eu ţi-am fost suficient. Iar asta pentru mine a fost atât de greu de crezut, de acceptat, de visat…

M-ai învăţat să îmi iau mai mult timp pentru mine. Să savurez mai mult clipele. Să privesc în jurul meu şi să mă bucur mai mult de ceea ce mă înconjoară. Şi acum îmi aduc aminte cum îmi spuneai cu drag şi cu grijă că trebuie să am mai mult timp liber.

Am crezut că dacă trece timpul, praful ajunge să acopere ce nu am reuşit noi să acoperim. Am crezut că peste o săptămână, o lună, un an, uităm că am pierdut tot ce-am avut mai de preţ. Am crezut că o să uit cine-ai fost, şi n-am să te mai compar cu nimeni.

Însă şi acum sar ca o leoaică atunci când vine vorba de a-ţi lua apărarea. Mi-am dat seama că nu am scăpat de acest „obicei” încă. Că atunci când cineva te jigneşte, simt că pe mine mă jigneşte.

Nici nu se poate altfel, pentru că tu ai fost cel care ai crezut primul în mine. Mult, mereu, fără pauze. Tu ai fost cel care mi-ai citit fiecare text cu atenţia celui care iubeşte, cel care mi-ai ascultat fiecare filozofie care uneori nici nu făcea sens, cel căruia i se închideau ochii, dar te forţai să îi ţii deschişi ca să nu adormi ştiind că eu încă nu sunt pe deplin fericită.

Nu uiţi omul care a văzut în tine Cerul. Nu îl uiţi pe cel care nu a avut nici o aşteptare de la tine, decât aceea de a zâmbi cât mai des. Nu mi-ai dorit altceva decât să mă vezi fericită.

Las oamenii cu greu să se apropie de sufletul meu. Însă tu cumva, te-ai strecurat şi ţi-ai făcut loc. Ai luptat pentru el. Ai răbdat pentru el. Însă nici nu aveai idee că imediat după ce vei intra pe uşă, vei rămâne veşnic acolo!

Nu trăiesc în trecut, deşi uneori mi-ar plăcea, numai să ştiu că mai prind o secundă din ce aveam noi. Trăiesc în prezent, curajoasă, luptătoare, puternică, exact aşa cum m-ai văzut tu dintotdeauna. Oricum, nu ştiu dacă aş fi avut loc în lumea ta, pentru că noi doi mereu am avut lumea noastră.

Îţi spun şi eu acum: Tu nu trebuie să faci ceva mai altfel, pentru că eşti ALTFEL.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

1 Comment

  • avatar image

    valy

    iul. 30, 2015

    Reply

    cine se aseamana se aduna! eu ma adun pe mine insumi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.