Diverse

Viermi care se târăsc, comentatorii

Vizite: 5916

Cine sunt comentatorii? Persoane care în permanenţă discută despre ce face X, ce şi-a mai cumpărat Y şi unde a mai fost Z.  Stau întinşi la soare, în general în grup pentru că răul niciodată nu stă singur, stau aşa cum stau bătrânele de la sat la poartă şi discută de cine mai trece pe stradă. Nu, nu au o viaţă strălucită pentru că oamenii străluciţi nu discută de alţi oameni. Aceşti comentatori sunt persoane care nu îndrăznesc să-şi urmeze visele, nu îndrăznesc să îşi propună ţeluri şi astfel, au prea mult timp liber, numai bun pentru a mai urmări pe cineva. De obicei, când merg pe stradă, le umblă capul dintr-o parte în alta ca nuca în ceaun şi aleargă după noutăţi cu limba scoasă ca pisica după şoricei. Îi puteţi recunoaşte după degetele pe care le ţin îndreptate spre alţii, numai spre ei nu şi după cearcănele de la ochi deoarece noaptea caută subiecte noi. Ei le ştiu pe toate, ei au inventat informaţia şi ei hotărăsc cine este ”OK” şi cine nu. De ce am hotărât să scriu aşa de direct? Pentru că pe zi ce trece se tot înmulţesc domnule! Ce sunt ei? Viermi care se târăsc, comentatorii!

imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

6 Comments

 • avatar image

  Margareta Lupascu

  ian. 24, 2011

  Reply

  Au fost dintotdeauna "viermi" dar, ai mare dreptate, sunt astăzi din ce in ce mai mulţi.Sunt aşa de mulţi poate şi din cauză că au fost toleraţi, nu au fost demascaţi.În felul acesta au câştigat teren.

 • avatar image

  Anca

  ian. 24, 2011

  Reply

  Imi place.Cred ca ai pus punctul pe"i".:)

  • avatar image

   Alina

   ian. 26, 2011

   Reply

   Mulţumesc Anca. Asta am şi vrut:)

 • avatar image

  drog

  ian. 31, 2011

  Reply

  seriously ? iti respect parerea insa nu`s deacord cu tine

 • avatar image

  Deia

  feb. 07, 2011

  Reply

  Lasa-i pe comentatori sa comenteze, pe barfitori sa barfeasca si pe viermi sa se tarasca. Viata lor este cea care se risipieste, nu cea a celor cu un scop in viata!

  • avatar image

   Alina Ilioi

   feb. 07, 2011

   Reply

   Bine spus! Îmi place Deia cum gândeşti

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.