Diverse

Vreau să uit, dar cum?

S-a demonstrat ştiinţific că dacă spui oamenilor să nu se gândească la culoarea roşie, exact acolo le fuge mintea. Automat, eu dacă acum îţi spun: ”Nu te gândi la persoana pe care vrei să o uiţi”, exact la ea îţi aleargă gândul. Nimic nu e mai dureros decât să ştii că ai vrea ca acea persoană să însemne nimic pentru tine şi totuşi… mintea şi inima să-ţi spună că înseamnă totul.
Ai vrea să o uiţi, ai vrea să nu fi existat niciodată şi ai vrea ca niciodată să nu-ţi mai aminteşti de acea persoană. Ori ţi-a sfâşiat sufletul în mii de bucăţi, ori te-a dezamăgit amarnic sau şi-a bătut joc de tine. Oricare ar fi cauza, ai vrea să înlături din viaţa ta persoana care a provocat-o.
Surpriză! Nu vei putea uita acea persoană, decât când vei înţelege pe deplin că trebuie să înveţi o lecţie. Trebuie să analizez faptele şi să te gândeşti ce s-a întamplat de s-a ajuns până acolo. Să te gândeşti unde ai greşit şi mai apoi… să te axezi pe alte lucruri în viaţă. Da, întradevăr lucrurile interzise în viaţă sunt bune, dar otrăvitoare!

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

5 Comments

 • avatar image

  Cristian Lisandru

  dec. 18, 2009

  Reply

  Totuşi, nu putem să nu ne "otrăvim", măcar din când în când...

 • avatar image

  irina

  dec. 18, 2009

  Reply

  este imposibil sa uiti p cineva care ti a intrat la inima, :(

 • avatar image

  vasi

  dec. 20, 2009

  Reply

  Capshunik, e faina poza cu tine arati superb dar iti place cu parul in ochi?

 • avatar image

  Invizibilul

  dec. 20, 2009

  Reply

  si ce ai spunde daca spun ca au dreptate ... e ca si situatia cu un chibrit cand ii spui unui copilas sa nu se joace cu chibriturile si tocmai acea curiozitata il face sa treaca peste aceasta limita .... la fel orice misca anti nu aduce decat reactii negative si nu duce la nimic constructiv . Ce ai spune daca in loc sa ne chinuim sa uitam pe cineva sau sa ne prefacem ca nu am intalnit niciodata acea persoana ... sau sa ne ascundem in sufletel toate acele amintiri undeva intr-un loc intunecos am incerca pur si simplu sa multumim penteru cele lucruri fromoase si doar acelea sa le pastram vii in mintea noastra. Nu negarea este solutia orice persoaan am intalnit-o in viata noastra si-a avut aportul la ceea ce suntem acuma ... pentru ca astfel ne-am cladit caracterul ne-am calit si deaesemeena tot aceste dezamagiri sau esecuri ne-a facut mai puternici. Suntem obisnuiti mai tot timpul sa trecem in extreme ... nu negarea sau uitarea e problema ci faptul cum privim noi lucrurile si pentru ca majoritatea dintre noi prefera sa traiasca din trecut insa din pacate doar cu acele amintiri neplacute nu putem avea parte de ceea ce visam candva si de care am uitat in indiferenta si viata cotidiana... si anumesa incercam sa traim asa cum stim si putem mai bine si sa nu ne oprim din cercetat sau mai pe intelesul tuturor de visat ca putem realiza ceea ce meritam cu totii.

 • avatar image

  Blue Secret

  feb. 21, 2010

  Reply

  foarte adevarat scrii foarte frumos imi plac toate postarile tale perfect:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.