Carti / Diverse

Vrei carte? Ai parte! (Recomandări de carte)

Omul care iubește cărțile este un om care are o minte frumoasă și antrenată. În plus, nimic nu se compară cu mirosul de carte proaspătă și cu numărul paginilor care se adună dintr-o parte în alta, pe măsură ce citești.

Așadar, m-am gândit să vă fac câteva recomandări din ceea ce am citit eu:

JOHN C. MAXWELL, ”Uneori câștigi, uneori înveți”

O carte pentru oamenii cărora le place să învețe din greșeli. O carte care te inspiră să treci peste eșec și să transformi totul în favoarea ta. John Maxwell are darul de a te face să vezi viața cu ochi optimiști, de a-ți dori ca greșelile tale să-ți fie lecții.

Descrierea de pe elefant.ro spune tot: ”Iar in lumea reala mai si suferim uneori – si vom mai si pierde, indiferent ca este vorba despre viata personala sau profesionala, de bani, de sanatate sau de problemele sentimentale. Asta e garantat. Nu ni se garanteaza insa modul in care vom reactiona la aceste provocari.

Exista o mare diferenta intre cei care invata de pe urma acestor pierderi si cei care nu o fac. Vrei ca spiritul tau sa zaca undeva intr-un soi de infir-merie, mult prea obosit sa incerce din nou sa lupte? Sau vei profita de oportunitate ca sa studiezi, sa evaluezi si sa reconsideri ceea ce s-a in-tamplat, astfel incat data urmatoare sa fii mult mai bine inarmat?”

WILLARD F. HARLEY, JR., ”Nevoile lui, nevoile ei”

O carte care e atât pentru femei, cât și pentru bărbați și în care se explică clar și concret care sunt nevoile principale ale bărbatului și care sunt nevoile fără de care nu poate trăi o femeie. Se poate citi atât în cuplu, cât și separat.

Tot de pe elefant.ro aflăm că e ”considerata de prestigioase publicatii din intreaga lume drept cea mai buna carte adresata cuplurilor care vor sa aiba o relatie armonioasa „pana la adanci batraneti“, tradusa in majoritatea limbilor de circulatie internationala si vanduta pana acum in peste 2 milioane de exemplare, Nevoile lui, nevoile ei readuce in prim plan niste principii simple, cu ajutorul carora, daca ni le-am insusi pe deplin, am avea o casnicie mult mai implinita si mai fericita.  ”

PETRONELA ROTAR, ”Privind înăuntru”

De Petronela știu din Social Media. Mă regăsisem în traseul ei, deoarece și ea a fost jurnalistă și a renunțat la televiziune pentru a se axa pe scris. Cumva, am simțit că e foarte profundă. În timp ce citeam cartea ei, mi s-a confirmat: e o femeie care a trecut prin multe și care e de o inteligență dezvoltată în timp. Cartea te răscolește. Mult. Și te face să înțelegi multe acțiuni de ale tale…

Elefant.ro ne descrie această carte prin cuvintele Petronelei: ”Am adunat in cartea aceasta drumul meu spre sine si lectiile mele. Poate vor mai fi de folos cuiva, drumet ratacit pe calea vindecarii. E darul pe care il intorc vietii, ca m-a ingaduit si asteptat sa ma intorc cu fata spre ea.”

Închei aceste recomandări cu o veste bună și anume că elefant.ro a dat startul campaniei “Vrei carte? Ai parte! 2+1 gratis la peste 10.000 de cărți!” – campanie în care clienții elefant.ro vor avea posibilitatea să achiziționeze cărți dintr-o selecție de peste 10.000 de titluri de la cele mai importante edituri, iar la 3 cărți achiziționate, cea de-a 3-a, cu prețul cel mai mic, va fi gratis.

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.