Diverse

What comes around, goes around

Zilele acestea am realizat şi mai mult cât de adevărată este această zicală care a fost spusă şi în cântece, poezii şi cărţi.

În viaţă am avut parte de multe lucruri plăcute sau neplăcute. Am avut parte de surprize, de daruri pe care nu le-am meritat, dar am avut parte şi de necazuri, întâmplări neplăcute şi experienţe cu oameni neoameni. Şi da…susţin că what comes around goes around. Desigur, nu trebuie să ne centrăm viaţa pe această zicală şi să facem fapte bune sau să nu facem fapte rele pentru că ne temem de ceea ce s-ar putea întoarce la noi. Dar, mulţi oameni mi-au zis trişti că: „meritam aceasta pentru că în trecut exact aşa am făcut şi eu altora. M-am gândit eu că într-o zi va trebui să-mi găsesc răsplata”. Şi aşa şi este. Într-o zi îţi vei primi răsplata. Dacă nu aici jos, cu siguranţă sus.

Aşa că înainte de a alege să fii un om de nimic, gândeşte-te la consecinţe. Dacă nu ai primit educaţia necesară, dacă nu ai conştiinţă şi moralitate, măcar gândeşte-te la consecinţe. Şi mai gândeşte-te că e plină lumea de oameni răi, egoişti, lacomi şi plini de ură. Dar rari sunt oamenii blânzi, plini de bunătate şi de dragoste. Nu ştiu din ce categorie ai prefera tu să fii, însă lucrurile materiale pleacă exact aşa cum au venit. Şi mai apoi, rămâi cu cele spirituale. Oare tu ai cu ce să rămâi?

 

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

Diverse

Am făcut o pauză

Salut, Ce mai faci? Să știi că eu am făcut o pauză căci mi-am spălat sufletul. Cum cu ce? Cu lacrimi. Nu știai că lac...

Diverse

Cum ne pot ajuta jocurile online?

Jocurile educative online pot avea o serie de efecte pozitive asupra copiilor și tinerilor care le utilizează. Acestea pot include: ...

1 Comment

  • avatar image

    Sorin :p

    aug. 03, 2011

    Reply

    Pentru cei care se gandesc ca o sa scape: sa nu crezi ca daca aici pe pamant iti merge bine whatever alegi sa faci ai scapat. In fact... ar fi mai bine sa o patesti aici decat in vesnicie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.