ascuns in suflet

Ziua a patra

     IMG_0848  Viaţa continuă să te surprindă în fiecare clipă şi mai mult decât atât, să te înveţe de fiecare dată câte ceva.  Oamenii mereu vor profita de faptul că tu vrei să laşi de la tine, şi vei ajunge să te trezeşti în situaţii de toată jena. Atâta timp cât vei continua să le dai ceea ce cred că li se cuvine, vei fi un bun prieten. Când nu vei mai avea ce să oferi, se va face pustiu în jurul tău. Cam acestea sunt câteva din lucrurile pe care astăzi le-am gândit.

    A venit şi ziua a patra. A fost cea mai lungă din toate, e drept, dar parcă şi cea în care am muncit mult prea puţin. De dimineaţă am avut o întâlnire cu o organizatoare de evenimente, mi-a propus să prezint un eveniment. Am discutat afacerile, apoi m-am dus să înot câteva ture de bazin pentru a mă recreea şi a reuşi să mă reculeg. Nu am reuşit să stau prea mult acolo pentru că m-am simţit în permanenţă stresată de munca pe care o mai am de făcut. Ieri am primit o pereche de ochelari superbă, astăzi m-am aşezat pe ei… s-au rupt, clar. Pe la 14:00 am ajuns şi eu pe acasă puţin, dar numai să mănânc pentru că după a trebuit să plec la altă întâlnire. Între timp mi-a sunat telefonul şi am fost surprinsă să văd cine mă apelează. Am vorbit destul de mult, şi am apucat să clarific câteva lucruri care trebuiau discutate de mult. Am realizat că nu-mi mai bate inima şi că nici măcar nu sunt impresionată sau încântată de apel. (Dacă citeşti, asta e. Mă bucur totuşi că am reuşit să comunicăm civilizat).

    La 18:30 am avut întâlnire cu fetele: Ligia-creatoarea de modă, Alina- It-ista grupului, Flavia- avocatul minune, Oana- artista noastră, şi mai trebuia să ne însoţească şi Doina- stomatologul, Claudia- fotograful, Mihaela- hair stylist şi Odette- avocat. Bineînţeles, am fi făcut o echipă de toată minunea. Aşa că iată-ne pe noi, cele care mereu suntem ocupate şi abia de am reuşit să ne programăm această întâlnire, iată-ne la bowling. Da, aţi citit bine. Am coborât de pe tocuri pentru a juca bowling. Seara s-a lăsat încheiată cu poveşti de tot felul, din carieră, familie, viaţa amoroasă… din fiecare am învăţat câte ceva, şi cu o cină sănătoasă la Marty.

    Când am ieşit din local, am observat că plouă. Nu mi-a părut rău, mi-am dat seama că aveam nevoie să văd acele picături mici. M-am uitat spre ceas şi am văzut cum zboară timpul, de aceea m-am grăbit ca să ajung acasă, să scriu despre ziua a patra fără să treacă de ora 00:00.

Dacă vreau să vă transmit ceva? Da. Nu vă grăbiţi să creşteţi. Rămâneţi cu sufletul ca a unui copil, pentru că mie uneori îmi e dor de aşa ceva. M-am maturizat prea repede, iar oamenii precoce nu sunt prea fericiţi, pentru că îşi dau seama prea repede de falsitatea lucrurilor şi a oamenilor. De aceea, nu vă grăbiţi în etape. Am să-mi închei ziua „scufundată” într-o pereche de şosete groase şi punându-mă pe treabă: noaptea aceea presimt că va fi albă, pentru că voi lucra din greu.  Somn uşor să aveţi.

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.