Diverse

Am petrecut azi…cu mine

     Miros de grătar, mult soare, zâmbete şi voie bună. Iată că a fost 1 mai, ziua în care fiecare a căutat să se relaxeze cât mai bine. Majoritatea au ales micii…

    Astăzi am lucrat două ore. După, am plecat să petrec. Cu mine. Am mers rar, în paşi de plimbare, admirând fiecare trecător şi oraşul parcă prea pustiu pentru perioada asta a anului. De mult nu am mai făcut asta. Mi s-a părut ciudat la început, mergeam tot prea repede… până când m-am învăţat cu ritmul plimbării. Apoi, ca un copil ce se bucură de singura lui zi liberă, mi-am luat o îngheţată pe care nu m-am grăbit să o mănânc, ci am savurat-o pe o bancă din centrul Clujului. Apoi, ajunsă acasă, mi-am făcut un mini-bagaj şi am plecat la drum. Am plecat spre locul în care îmi doream mereu să ajung, spre locul pe care îl vedeam doar de pe fereastra apartamentului meu. Am mers mai mult de 3-4 km, dar eram bucuroasă pentru că vedeam cum ajung tot mai sus şi mai departe. Am urcat un munte, timp în care uneori mă opream să zâmbesc, amintindu-mi că de multă vreme nu m-am mai scos la o aşa plimbare. Ajunsă în vârf, am scos Biblia din geantă şi am citit liniştită. Nu ştiu cât am stat pe munte, pentru că, pentru prima oară de mult timp, nu m-a interesat cât e ceasul şi nici cât timp am. De acolo de sus vedeam oameni la grătare, vedeam copilaşi bălăcindu-se în apă şi fete dornice să se bronzeze. Am inspirat profund şi am ştiut, şi încă ştiu că, în opinia mea, EU am avut cea mai frumoasă zi de 1 mai. Da, e adevărat, nu am mâncat mici, nu m-am scăldat în apă şi nici nu am ieşit cu prietenii. Dar, în schimb, am petrecut timp cu mine şi cu Dumnezeu.

  De ce v-am scris ce-am făcut astăzi? Pentru că vreau să vă reamintesc ce grozav este să petreci timp cu tine. Vreau să ne amintim cu toţii că uneori, avem nevoie să ne simţim bine… cu noi. Uneori trebuie să uităm de timp şi de probleme şi pur şi simplu să privim natura. Să o simţim. Am coborât acel munte cu promisiunea că voi mai repeta experienţa. Numai că… data viitoare aş vrea să faci şi tu asta. Ce spui? Petreci cu tine?

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

8 Comments

 • avatar image

  Diana

  mai 01, 2012

  Reply

  DA! Trebuie sa ne regasim. Asa este ... Minunat articol! Felicitari

  • avatar image

   Alina

   mai 01, 2012

   Reply

   Mulţumesc. A fost o experienţă minunată. Te încurajez să faci şi tu la fel...:)

 • avatar image

  Diana

  mai 01, 2012

  Reply

  Eu obisnuiam sa petrec timp cu mine pentru ca ador natura si surprindeam prin camera foto momente unice ale dialogului dintre lumina, umbra si culorile magice, naturale. Insa DA.. Timpul de lucru e din ce in ce mai coplesitor si e nevoie de cineva sa ne aminteasca de natura si de refugiul pe care il ofera pt noi insine. Multumesc frumos! Esti o persoana deosebita!

 • avatar image

  alecs

  mai 01, 2012

  Reply

  Eu imi petrec mereu timp cu mine. Aproape in fiecare zi :). Foarte bun principiul, e probat.

 • avatar image

  Lenuta si Mihai

  mai 01, 2012

  Reply

  Minunat te-ai relaxat!Frumoasa companie!God bless you!

 • avatar image

  David

  mai 01, 2012

  Reply

  wooww...ce frumos....cu siguranta a fost o experienta minunata.....mi-ai dat o idee exceptionala:) Dumnezeu sa te binecuvanteze in tot ceea ce faci si sa te ajute sa ramai toata viata,aceeasi TU...o fata speciala,unica!!!

 • avatar image

  Alin

  mai 02, 2012

  Reply

  Cu adevarat mai sunt fete care stiu sa faca si lucruri minunate si importante.Nu stiu cate fete in Romania de 1 Mai au ales sa petreaca un timp cu adevart folositor.

 • Am petrecut azi…cu mine « Presa Locala

  mai 03, 2012

  Reply

  [...] sursă: Alina Ilioi window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement("script"); e.async = true; e.src = document.location.protocol + "//connect.facebook.net/en_US/all.js"; document.getElementById("fb-root").appendChild(e); }()); [...]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.