ascuns in suflet

La mulţi ani celei mai minunate mame!

   mama

    Dragă mamă,

   Ne desparte un ocean, dar asta nu mă opreşte să fiu alături de tine de ziua ta. Vreau să ştii că dacă ar fi să-mi aleg un model al bunătăţii şi răbdării în viaţă, pe tine te aleg. Tu ştii că eu stau destul de rău la acest capitol, că sunt o nerăbdătoare şi uneori impuslivă, dar uitându-mă la tine, ştiu că se poate să le învăţ, aşa cum tu le-ai învăţat.

Ai căutat să fii pentru noi, copiii tăi, un loc de adăpost. Te-ai trezit înaintea noastră în fiecare dimineaţă şi te-ai pus să dormi doar după ce ne-ai ştiut pe toţi în siguranţă. De multe ori poate că nu ai avut nici un sprijin, sau ne-a fost greu să înţelegem sacrificiile pe care le-ai făcut, dar să ştii că aprecierea şi iubirea noastră de acum, sunt extraordinar de mari! Ne-ai vorbit de Dumnezeu şi de bunătatea Lui, ne-ai spus de lucrurile frumoase pe care ar trebui să le facem. Nouă, fetelor, ne-ai dat sfatul să fim un exemplu pentru celelalte fete din jur, cuviincioase în purtare, puternice în slăbiciuni şi diferite.

  Astăzi împlineşti 62 de ani şi poate că te sperie acest lucru. Nu-ţi dai seama când a trecut timpul, sau cum a trecut. Nu ar trebui. Nu ar trebui pentru că tu nu ai doar o vârstă, tu ai în jurul tău o familie care te iubeşte şi preţuieşte. Ai copii care îţi mulţumesc zilnic pentru tot ce ai făcut pentru ei, şi o fată mezină, eu, care îşi doreşte tot ce e mai bun pentru mama ei!

   Mulţumim pentru sacrificiile pe care le-ai făcut, mulţumim pentru nopţile nedormite în care te-am ameţit cu plânsetele noastre, pentru dimineţile în care găseam cana de cacao aburindă pe masă, pentru clipele în care ai vegheat la patul nostru şi ne puneai comprese ca să ne treacă febra, pentru tonele de mâncare gătite pentru nişte pretenţioşi flămânzi, pentru fiecare moment în care ai renunţat la tine, pentru noi. Şi ai făcut-o de multe ori! Mulţumim, te iubim şi îţi dorim mulţi ani binecuvântaţi înainte!

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

2 Comments

 • avatar image

  Melania Leinfellner

  nov. 24, 2013

  Reply

  Domnul să o binecuvânteze pe scumpa ta mamă, cu mulți ani și să vă bucurați în continuare de ea! Te pup, Alina :)

  • avatar image

   Alina

   nov. 29, 2013

   Reply

   Mulţumim!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.