ascuns in suflet

Meditaţii în miez de noapte

      74f36528dbceb22cee19c1cf38acced4

    Sunt momente în viaţă când zâmbeşti cald, respiri normal şi nu te mai grăbeşti nicăieri. Nu pentru că nu ai avea unde, ci pentru că pentru o clipă, vrei să stai acolo, locul în care simţi că te-ai prins din urmă şi te-ai întâlnit tu pe tine. Şi e bine aici. În locul în care te afli acum, în care ai lăsat deoparte orice sentiment negativ şi accepţi lecţiile pe care le-ai privit de la viaţă. Nu-ţi mai pui întrebări nenumărate. Nu, nu am nimic în plus faţă de ce aveam ieri. Situaţia e aceeaşi, problemele au rămas nerezolvate şi întrebările încă fără răspuns. Ba da. S-a schimbat ceva. Unghiul de a privi.

       Poate că am reuşit să ajung la această mulţumire, pace sufletească, şi datorită persoanelor calde din jurul meu care nu au ezitat să-mi spună o vorbă caldă şi blândă. Poate că m-am mai maturizat între timp fără să realizez. Sau poate că am redevenit iar copil. Cine ştie? Câteodată nu e bine să ne întrebăm prea multe. E îndeajuns să trăim… Şi acum trăiesc senzaţii frumoase. Da, viaţa mea e departe de a fi perfectă, deşi privită din exterior pare aproape de perfecţiune. Dorinţele mele cele mai mari încă nu s-au împlinit. Persoana cea mai dragă încă nu am cunoscut-o. Şi totuşi… Sunt fericită. Mulţumită.

      Tocmai de aceea, mi-aş dori ca fiecare în parte să experimenteze această pace sufletească. Să simtă liniştea… şi să nu mai alerge fără o ţintă. Mi-aş dori ca şi voi, măcar pentru câteva momente, să puneţi pauză la tot ce faceţi. Să faceţi linişte în jurul vostru şi să meditaţi la voi, la oamenii din jurul vostru, la cine sunteţi… şi ce doreaţi să deveniţi. Dacă citiţi acest articol în seara aceasta, să zâmbiţi ştiind că cineva vă doreşte binele, şi mai apoi să fiţi chiar VOI cei care vă doriţi binele. Dacă-l citiţi dimineaţa, propuneţi ca întreaga zi să fie diferită. Să o începeţi un pic mai altfel… Şi nu uitaţi că rugăciunea deschide multe uşi, inclusiv pe cea a inimii voastre!

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

4 Comments

 • avatar image

  Dragos Ambulanta

  iun. 21, 2013

  Reply

  Servus draguta.... cu intarziere dar totusi intr-un final am reusit sa citesc si eu ...si intradevar scri extraordinar de frumos . felicitari pentru acest site minunat si pentru zambetele care le provoci oamenilor care ajung sa citeasca din minunatele tale articole .. felicitari inca o data si bafta in continuare .

  • avatar image

   Alina

   iun. 21, 2013

   Reply

   Ooo hei prietenul cu Ambulanţă:d Mulţumesc de plimbare încă o dată! Mulţumesc frumos, apreciez. Sper că eşti bine, sănătos şi că ai salvat multe vieţi!

 • avatar image

  David

  iun. 21, 2013

  Reply

  Intr-adevar,scrii extraordinar de frumos...ma regasesc in multe dintre cuvintele tale...mai ales in cele scrise aici,ma regasesc intru totul...Fii mult,mult binecuvantata;pt. mine,esti un mesager al Tatalui ceresc inzestrat cu multa intelepciune si calauzire cereasca in a imbarbata si in a da putere multor persoane de a trai in asa fel incat viata sa nu le para o povara,ci,dinmpotriva,ceva minunat,asa cum,de altfel,o doreste si Cel care a daruit-o!!!

 • avatar image

  Andrei Bursuc

  apr. 28, 2014

  Reply

  E super. Felicitarile mele. Si referitor la ce ai zis tu, sunt foarte rare persoanele care au curajul sa se deschida asa in fata lumii si care au si o viata perfecta. Cateodata ai nevoie de o drama in viata ta ca sa ajungi sa te cunosti pe tine mai bine si astfel sa poti oferi sfaturi si altor persoane.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.