Diverse

O atitudine pozitivă face aproape totul!

     Când avem probleme tindem să devenim pesimişti. Uităm de tot ce e frumos din jurul nostru şi ne concentrăm pe lucrurile care sunt mai puţin plăcute. Uităm de binecuvântări şi ne uităm doar la „blesteme”. Numai că, uneori e bine să ne oprim şi să învăţăm de la cei mici. „Pot face orice bine”. Asta a spus o fetiţă care probabil că are în jur de 5 ani. Dacă ea a realizat că este important gândul cu care porneşti la muncă, la şcoală, la o activitate, noi de ce încă nu ne-am dat seama de acest lucru?

    Ea deja a făcut ceea ce noi trebuia să facem de mult. Să ne privim în oglindă şi să ne amintim de lucrurile bune. Să ne amintim de oamenii pe care îi placem, de familie, de prieteni, de faptul că atitudinea contează în viaţă. Cuvintele mele sunt de prisos, pentru că de data aceasta, fetiţa din filmuleţul de mai jos spune tot!

Citeste si:

Diverse

Am făcut o pauză

Salut, Ce mai faci? Să știi că eu am făcut o pauză căci mi-am spălat sufletul. Cum cu ce? Cu lacrimi. Nu știai că lac...

Diverse

Cum ne pot ajuta jocurile online?

Jocurile educative online pot avea o serie de efecte pozitive asupra copiilor și tinerilor care le utilizează. Acestea pot include: ...

6 Comments

 • avatar image

  Alex

  feb. 05, 2013

  Reply

  Poti sa ai totul, dar sa nu fii fericit...

  • avatar image

   Alina

   feb. 13, 2013

   Reply

   Aşa este... depinde ce înseamnă totul:)

 • avatar image

  Diana

  feb. 06, 2013

  Reply

  Atitudinea este cea care ne defineste intodeauna. Si fiecare lucru este "incoronat" cu doza de importanta pe care o stabilim noi insine. Fericirea este o stare de spirit ce nu poate fi fixa altfel, nu ar mai fi pretuita. De aceea ajungem mai greu la ea, pentru a o putea recunoaste si valorifica atunci cand o atingem.. Cu siguranta o atitudine negativa nu duce niciodata la fericire.

  • avatar image

   Alina

   feb. 13, 2013

   Reply

   Câteodată învăţăm să fim fericiţi...

 • avatar image

  Catalin

  feb. 06, 2013

  Reply

  Eu am invatat altceva in lumea asta infecta; 'un buzunar plin face aproape totul!'

  • avatar image

   Alina

   feb. 13, 2013

   Reply

   Hm... nu tot timpul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.