Diverse

Prinţul fermecător cu câteva „părţi” lipsă

    39b459ef47ea89e64cf0ee2f01fee72f        Iată că iar am să scriu despre iubire, spre dezamăgirea celor care au ţinut neapărat să mă roage să nu mai fac acest lucru pentru că „nu e bine să fii aşa transparentă. Unele lucruri nu se spun”. Îmi cer scuze dragilor, dar dacă voi sunteţi obişnuiţi cu o societate în care înjurăturile se spun fără ruşine, iar a vorbi despre iubire şi sentimente e o ruşine, atunci ţin să vă anunţ că eu refuz să trăiesc într-o asemenea societate.

     Aşadar, am să scriu iar despre Nick Vujicic, omul pe care-l privesc cu mare respect, şi sunt convinsă că nu doar eu.  Am mai scris despre el şi în articolul „Dragostea care ne inspiră” , şi vă povesteam ce încântată sunt că s-a căsătorit, că are o soţie atât de frumoasă, mai ales sufleteşte, iar acum are şi un copil extraordinar. Iată  că în această seară s-a întâmplat să dau peste un reportaj despre povestea lui. „Oamenii când ne vedeau împreună, începeau să plângă şi să ne spună că acum cred în dragoste adevărată din nou” spune Nick, uitându-se cu drag spre soţia lui. E ciudat cum oamenii ajung să fie invidioşi pe cineva ca Nick, nu? Niciodată nu ne-am gândi că am putea fi geloşi pe o persoană fără mâini şi fără picioare, şi iată-ne totuşi, uitându-ne cu jind la povestea lui.

    „Eu sunt prinţul fermecător cu câteva părţi lipsă” spune amuzat Nick, glumind despre propria condiţie fizică. El a descoperit cine e, a îmbrăţişat faptul că nu poate schimba fizic cum e, dar poate să se dezvolte sufleteşte. Şi asta a şi făcut, iar Dumnezeu l-a răsplătit cu o poveste de dragoste mult mai minunată decât în poveşti sau filme. E drept, oameni ca el se vor găsi foarte rar, dar ştii că se găsesc. Privind spre cei doi, tu ca fată trebuie să conştientizezi că înfăţişarea nu e totul, că e doar o carcasă care se poate sparge oricând. Ce e cu adevărat important este interiorul, şi să fii conştientă că uneori e posibil ca şi fătul tău frumos să apară cu părţi lipsă. De tine depinde dacă vrei să le reîntregeşti, sau nu. Dacă pui accentul pe lucrurile exterioare, asta vei primi. În schimb, dacă ştii ce e cu adevărat important, poţi să trăieşti şi tu o poveste de iubire scrisă de Dumnezeu.

   Iar tu, ca bărbat, poţi să realizezi că nu ai nevoie de „all the package” ca să fii un bărbat exemplu pentru alţii şi să se îndrăgostească de tine femeia iubită. Personal, dacă aş fi bărbat, aş privi spre Nick şi mi-aş spune zilnic: „ceea ce voi obţine în viaţă, viitorul meu, povestea mea de dragoste, bărbăţia mea, nu sunt deloc condiţionate de felul în care arăt fizic. Ceea ce sunt în interior, sufletul meu, personalitatea mea, acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat!”.

  Mai jos, dacă înţelegeţi engleză, puteţi urmări povestea lui Nick Vujicic:

http://www.godvine.com/The-Incredible-Love-Story-of-Nick-Vujicic-and-His-New-Wife-3448.html?fb_action_ids=10152941687170608&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210152941687170608%22%3A1379704668908363%7D&action_type_map=%7B%2210152941687170608%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

4 Comments

 • avatar image

  Lorincz Alex

  iun. 15, 2013

  Reply

  Adevarat ,multi au uitat sa priveasca in interor si mai ales in al sau ,sa stie care sunt adevaratele valori,si sa vada lipsurile si sa aprecieze ce e bun ,adevarata lupta se da intre mintea si inima ta ,mintea vede exteriorul iar inima patrunde in suflet ,pe care s-o asculti? Traim intr-o lume materialista si in cautare de perfectiune fizica.Omul cu inima mare,nu va fi niciodata singur,sarac sau,urat.

 • avatar image

  Marius

  iun. 15, 2013

  Reply

  Draga Alina tocmai despre acest subiect vreau sa vorbestc cu tine, e frumos ce ai spus dar vreau sa aflu mai multe amanunte, ce spui?

 • avatar image

  Alex

  iun. 15, 2013

  Reply

  "Îmi cer scuze dragilor, dar dacă voi sunteţi obişnuiţi cu o societate în care înjurăturile se spun fără ruşine, iar a vorbi despre iubire şi sentimente e o ruşine, atunci ţin să vă anunţ că eu refuz să trăiesc într-o asemenea societate." Excelenta logica! :)

 • avatar image

  al 8lea

  iun. 15, 2013

  Reply

  Unele lucruri sunt exceptii in viata asta. Insa, cum bine ai spus, daca stii ce e important in ea... Se tot mira omuletii ... uitand ca viata o ai cum ti-o asterni, dragostea de-asemeni...:)))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.